Informatie

Een piramide met koper in de tuin kan verschillende voordelen hebben,

  • Energiekanaal: Een koperen piramide kan de energie kanaliseren en concentreren. waardoor dat deze energie gunstig kan zijn voor planten, dieren en mensen die in de buurt zijn. 
  • Bescherming: Een koperen piramide kan een beschermend veld creëren dat schadelijke straling zoals elektromagnetische straling van elektronische apparaten kan verminderen. 
  • Plantengroei: Als u een koperen piramide in de buurt van planten plaatst kan dit de groei en vitaliteit van de planten bevorderen. 
  • Meditatie en welzijn:het verblijven of mediteren in de buurt van een koperen piramide kan helpen bij ontspanning, mentale helderheid en welzijn. 

Meest gestelde vragen

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen aan Pyramide power:

  1. Wat is de levertijd van mijn bestelling? Antwoord: De levertijd varieert afhankelijk van je locatie en de geselecteerde verzendmethode. Over het algemeen streven we ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Je ontvangt een verzendbevestiging met trackinginformatie zodra je bestelling is verzonden.

  2. Bieden jullie internationale verzending aan? Antwoord: Ja, we bieden internationale verzending aan. Tijdens het afrekenen kun je je land selecteren om de beschikbare verzendopties en kosten te bekijken.

  3. Accepteren jullie retourzendingen? Antwoord: Ja, we accepteren retourzendingen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, op voorwaarde dat de producten ongeopend en in originele staat zijn. Raadpleeg ons retourbeleid op de website voor meer informatie over het retourproces.

  4. Kan ik advies krijgen over welke producten geschikt zijn voor mijn specifieke behoeften? Antwoord: Zeker! Ons team van deskundigen staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw behoeften. Je kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon, of ons een bericht sturen via onze sociale mediakanalen.

Dit zijn slechts enkele van de veelgestelde vragen. Als je nog andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.